You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, ilgili meşru mevzuata makul olarak;

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, estetik baplara en mutabık fiyatlarla ehil bulunmak dâhilin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık bilgelik alabilirsiniz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık faziletli birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da esrarı kat ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin platform oluşturur.

Yukarıda mevki meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu baplar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil pozisyon çabucak kapının mümkün olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dünyaa doğruca oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Özel olarak ustalıklevine ve estetiğine nazarıitibar edilerek hazırlanan Doğtaş genç odası takımları ile evde keyifle hengâm geçirebilecekleri, kendilerine ilişkin bir meydan yaratabilirsiniz.

Kötü sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın anında insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı ivedi çıkış kapısı olarak malum yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir.

Binaların dokumasına amelî kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri yüz baplar hüsran görmez.

yangın kapısı Bu mevzuda salahiyetli yangın firmasından saye alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page